Notícies

rss

AMB Subvenció a la compra de bicicleta elèctrica / 2016

Sol·licitud de subvenció a la compra de bicicleta elèctrica.  SEGONA CONVOCATòRIA 2016 Convocatòria pÚblica 2016 de subvencions, dirigida a particulars i entitats privades o pÚbliques de l'àrea metropolitana de Barcelona, en el marc del Programa de mobilitat sostenible 2014-2015 de l'AMB. ...

Bicibox - Avaria Tècnica / 31/08/2016

Informació important -  Avaria tècnica. A causa d'una avaria tècnica soferta a les xarxes de comunicació, aliena al servei Bicibox, les estacions es troben fora de servei. Tan aviat el servei Bicibox quedi restablit els informarem. Preguem disculpin les molèsties. Gràcies.

Bicibox - Avaria Tècnica Solucionada / 31/08/2016

Informació important -  Avaria Tècnica solucionada. Avaria Tècnica solucionada. Ens complau comunicar que l'avaria que afectava al servei Bicibox ha estat solucionat. Servei restablit. Preguem disculpin les molèsties. Gràcies.

Nou manual de senyalització de carrils bici 2016 / 26/07/2016

NOTA DE PREMSA L'Ajuntament de Barcelona finalitza el nou manual de senyalització de carrils bici de la ciutat  El document s'ha fet amb l'objectiu de millorar la seguretat dels ciclistes, reduir els conflictes amb els vianants i millorar la connectivitat de les vies El nou manual inclou una senyalització especÍfica per passos de vianants que creuen els carrils bici bidireccionals i per aquells unidireccionals on les bicicletes circulen en sentit contrari als vehicles A banda, ...

Nova Estació Servei Bicibox - El Papiol / 15/07/2016

Nova Estació Servei Bicibox - El Papiol. L'Ajuntament del Papiol, en coordinació amb l'àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb la finalitat de cobrir la demanda dels usuaris, instal·la el seu primer servei d'aparcament de bicicletes BICIBOX en la següent adreça:  221 El Papiol RENFE, El Papiol. S'ha instal·lat un mòdul de 14 places (M14). Mòdul Nou: