Notícies

rss

Bicibox - Avaria Tècnica Solucionada / 31/08/2016

Informació important -  Avaria Tècnica solucionada. Avaria Tècnica solucionada. Ens complau comunicar que l'avaria que afectava al servei Bicibox ha estat solucionat. Servei restablit. Preguem disculpin les molèsties. Gràcies.

Nou manual de senyalització de carrils bici 2016 / 26/07/2016

NOTA DE PREMSA L'Ajuntament de Barcelona finalitza el nou manual de senyalització de carrils bici de la ciutat  El document s'ha fet amb l'objectiu de millorar la seguretat dels ciclistes, reduir els conflictes amb els vianants i millorar la connectivitat de les vies El nou manual inclou una senyalització especÍfica per passos de vianants que creuen els carrils bici bidireccionals i per aquells unidireccionals on les bicicletes circulen en sentit contrari als vehicles A banda, ...

Nova Estació Servei Bicibox - El Papiol / 15/07/2016

Nova Estació Servei Bicibox - El Papiol. L'Ajuntament del Papiol, en coordinació amb l'àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb la finalitat de cobrir la demanda dels usuaris, instal·la el seu primer servei d'aparcament de bicicletes BICIBOX en la següent adreça:  221 El Papiol RENFE, El Papiol. S'ha instal·lat un mòdul de 14 places (M14). Mòdul Nou:

Nova Estació Servei Bicibox - Cornellà de Llobregat / 24/05/2016

Nova Estació Servei Bicibox - Cornellà de Llobregat. L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, en coordinació amb l'àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb la finalitat de cobrir la demanda dels usuaris, amplia el seu servei d'aparcament de bicicletes BICIBOX en la següent adreça:  035 Plaça de l'Estació, Plaça de l'Estació - C/ Joan Maragall, Cornellà de Llobregat Es retira el mòdul de 7 places (M7) i es posa un mòdul de 14 places (M14). Mòdul ...

Nova Estació Servei Bicibox - Gavà / 24/05/2016

Nova Estació Servei Bicibox - Gavà. L'Ajuntament de Gavà, en coordinació amb l'àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb la finalitat de cobrir la demanda dels usuaris, amplia el seu servei d'aparcament de bicicletes BICIBOX en la següent adreça:  194 Plaça Francesc Macià, Carrer Sant LluÍs - Carrer Manel de Falla, Gavà. Es retira el mòdul de 7 places (M7) i es posa un mòdul de 14 places (M14). Mòdul Nou: