HUB Sant Cugat Mira-sol

CARGOBIKE

CargoBike

QUÉ ÉS EL CARGOBIKE?

CargoBike és un sistema de transport de mercaderies d'ús compartit que el servei Bicibox posa a disposició dels ciutadans. Es tracta de tricicles de càrrega ubicats en l'aparcament comunitari de Mira Sol a Sant Cugat del Vallès.
Aquest sistema constituirà el nucli central d'una prova pilot del projecte EIT anomenat PILOT PLAN SMARTHUBS. Només podran fer-hi ús les persones que prèviament es donin d'alta com a usuaris de Bicibox i tindran una limitació horària per fer-lo servir: un màxim de 3 h de dilluns a dissabtes (excepte festius) en horari de 8:00 h a 20:00 h.

Com a prova pilot, l'ús del CargoBike serà gratuït.

ON PUC DONAR-ME D'ALTA?

Per poder tindre accés als CargoBikes, prèviament s'haurà de registrar com a usuari Bicibox a través de la pàgina web www.bicibox.cat o presencialment en les nostres oficines situades a Cornellà de Llobregat. Bicibox li entregarà una targeta amb la qual podrà accedir a l'aparcament col·lectiu de bicicletes on es troben els CargoBikes.

COM RESERVO UN CARGOBIKE?

Un cop l'alta a Bicibox sigui efectiva, haurà de fer la petició per fer ús del CargoBike per correu electrònic a info@bicibox.cat informant que és usuari de Bicibox i a continuació farem arribar el contracte que ens haurà de retornar signat en totes les fulles. També el podrà descarregar en el següent enllaç i de la mateixa manera ens l'haurà de retornar signat.

L'alta a l'abonament del CargoBike no serà efectiva fins que no ens enviï el contracte signat i aquest sigui validat pel responsable del servei.
Queda totalment prohibit tramitar l'alta a la prova pilot dels tricicles de càrrega d'ús compartit als menors de 18 anys.

Una vegada tingui la confirmació per part de Bicibox, ja podrà fer la petició de reserva del CargoBike a través del correu electrònic info@bicibox.cat.
La sol·licitud de reserva ha de ser com a mínim 24 hores abans de la data en què vulgui fer la reserva. L'equip de Bicibox li confirmarà si hi ha disponibilitat.

CargoBike
CargoBike

COM S'UTILITZA EL CARGOBIKE?

Es tracta de tricicles de càrrega pensats per cobrir les necessitats de transport de petites mercaderies per als ciutadans. No es poden transportar a persones o animals ni es poden utilitzar amb finalitats comercials.

L'usuari accedirà a l'aparcament col·lectiu amb la targeta Bicibox i obrirà la taquilla amb el codi numèric que prèviament el personal de Bicibox li haurà facilitat. Seguidament, procedirà a col·locar la bateria al tricicle i l'activarà amb la clau. És obligatori complir l'horari de retirada de retorn indicat a la reserva i el temps màxim establert per a un desplaçament.

L'usuari haurà de tenir descarregada l'APP Bicibox per poder reportar les fotografies de cada ús.


Instruccions d'ús Contracte CargoBike
HUB Sant Cugat  Mira-Sol