Afectaciones del servicio

rss

Bicibox Informa: Compte de Facebook de Bicibox Hakeada

Us comuniquem que el nostre compte de Facebook ha estat "Hakeada" per aquesta suposada empresa "𝑳𝒂𝒏𝒆 𝑵𝒆𝒘 𝒀𝒆𝒂𝒓 𝑫𝒊𝒔𝒄𝒐𝒖".  Demanem la vostra col·laboració per poder denunciar aquesta empresa.  Gràcies

Bicibox Informa: el servei funciona amb normalitat 21/09/2022 18:15h

El servei Bicibox està novament Operatiu Bicibox Informa: Ens complau comunicar que l'avaria que afectava al servei Bicibox, ha estat solucionada i el servei funciona amb normalitat. Lamentem les molèsties que aquest fet hagi pogut ocasionar. Bicibox Informa: Averia técnica solucionada Nos complace comunicar que la avería que afectaba al servicio Bicibox, ha sido solucionada y el serevicio funciona con normalidad. Lamentamos las molestias que este echo haya podido ocasionar.

Bicibox Informa: Caiguda General del Sistema 21/09/2022 17:00h

Bicibox Informa: Caiguda General del Sistema Problema de Comunicació del nostre operador (Telefonica Movistar) a nivell general A causa d'una avaria tècnica, aliena al servei Bicibox, les estacions es troben puntualment fora de servei. Tan aviat el servei Bicibox quedi restablert els informarem. Preguem disculpin les molèsties.

Bicibox Informa - Tasques de manteniment servei Bicibox (09/02/22)

Per tasques de manteniment el dimecres 09 de febrer entre les 11h i 11:30h., el servei Bicibox es pot veure afectat puntualment. Preguem disculpin les molèsties. Por tareas de mantenimiento el miercoles 09 de febrero entre les 11h y 11:30h., el servicio Bicibox puede verse afectado puntualmente. Disculpen las molestias

Bicibox Informa - Tasques de manteniment servei eBicibox (02/02/22)

Per tasques de manteniment el dijous 03 de febrer entre les 11h i 11:30h., el servei EBicibox_AMB es pot veure afectat puntualment. Preguem disculpin les molèsties. Por tareas de mantenimiento el jueves 03 de febrero entre les 11h y 11:30h., el servicio EBicibox_AMB puede verse afectado puntualmente. Rogamos disculpen las molestias.