Notícies

Notícies

Description of the blog

Subvenció especial d'una bicicleta elèctrica pels nostres usuaris

Finançament ofert per Cofidis per imports entre 150 i 6.000 € i terminis de 3 a 18 mesos. Sense comissió d'obertura ni de manteniment. Per a un exemple de finançament d'import 711 €, Import total degut: 711 €. Tipus Deutor Anual 0% TAE 0%. Oferta vàlida fins al 31 de desembre de 2014. Per a altres imports i / o terminis consulteu les condicions de finançament. Finançament subjecte a l'aprovació de Cofidis S.A. Sucursal a Espanya.

L'AMB, a través del servei BICIBOX, vol potenciar l'ús de la bicicleta per desplaçaments urbans i interurbans, i perquè això pugui ser possible per a tothom, aposta per popularitzar la bicicleta elèctrica com a mitjà de transport idoni.

És per això que s'ofereix una subvenció especial als usuaris del servei Bicibox d'aproximadament 450€ (preu final 711€, IVA inclós) per la compra de dos models de bicicleta elèctrica:

La subvenció està limitada als 100 primers usuaris del servei Bicibox que la demanin. D'aquesta manera, l'AMB premia la fidelitat dels usuaris Bicibox oferint-los una bicicleta elèctrica de gran qualitat a un preu i condicions immillorables (18 mesos de finançament sense interessos).Comments are closed.