Notícies

Notícies

Description of the blog

Bicibox l'ajuda amb l'elecció de la seva nova bici: Els 10 Tipus de bicicleta que ha de conèixer

Cada vegada apareixen més tipus de bicicletes, de característiques diferents i per a un ús cada vegada més adaptat a les necessitats del ciclista. Des Bicibox volem facilitar als nostres futurs usuaris ia usuaris que ja ho siguin del nostre servei d'aparcament segur, que estiguin pensant en canviar la seva bici la recerca del seu nou mitjà de transport per la ciutat.

Esperem que us serveixin les descripcions dels 10 tipus de bicicletes més comuns per poder ajudar-vos a decidir la propera bicicleta que trobarem en un Bicibox!
hibrida.jpg
Bicicleta híbrida: És ideal per a la ciutat, té gomes de gruix mitjà, és lleugera, ràpida i còmoda.
urbana.jpg
Bicicleta urbana: És mixta, ja que pot usar-se en terrenys no pavimentats; compta amb graella, salpicaderas, cobreix maluc i llums.
montaña.jpg
Bicicleta de muntanya: És tot terreny, té un quadre resistent i gomes gruixudes per circular en terrenys poc compactes. El ciclista té una postura inclinada al capdavant.
fixie.jpg
Bicicleta de pinyó fix (fixie): És per a ciclistes avançats, està feta amb materials lleugers o quadres reciclats d'acer. Requereix de molta habilitat i força a les cames.
plegable.jpg
Bicicleta plegable: Dissenyada per a la ciutat i combinar el seu ús amb el transport públic. Són resistents, es doblega i permet ficar-la en llocs petits.
BiciRuta.jpg
Bicicleta de ruta: És de velocitat i ideal per a recorreguts llargs.
cross.jpg
Bicicleta de cross: Útil per realitzar acrobàcies i caminar en tot terreny. La seva grandària és petit i facilita el seu control i maneig.
electrica.jpg

Bicicleta elèctrica: Utilitza bateries recarregables i permet un desplaçament per més de 50 km a una velocitat mitjana de fins a 25 km/h.

Us recordem que durant aquest mes tenim una promoció especial per usuaris del Bicibox per aconseguir-ne'n una a un preu molt especial. Més informació aquí.

msc tandem zion con logo.jpg
Bicicleta tàndem: Estan dissenyades perquè dues persones comparteixin el pedaleig; les gomasas són gruixudes i inflades amb més pressió del normal.
rucumbente.jpg
Bicicleta rucumbent: El seu nom vol dir recolzat, i el seu disseny ofereix comoditat i una gran vista al seu tripulant.


Comments are closed.