Notícies

rss

Abril mes de la campanya 30 dies en bicicleta #30DEB

Des de Bicibox volem promoure la iniciativa 30 dies en bicicleta: 30 Days of Biking #30DOB #30DEB que va néixer a Minneapolis per promoure l’ús de la bicicleta. És per això que volem impulsar que els usuaris del Bicibox s’apuntin a la iniciativa i segueixin les indicacions per participar-hi, ...

Optimització de les estacions per millorar el servei als usuaris de BICIBOX a Cornellà de Llobregat

El dia 16/04/2014 per motius d’optimització: L'estació 36, de 14 places, que actualment està situada al davant del CitiLab la traslladem a la plaça Carmen Amaya de Cornellà del Llobregat. L'estació 40, de 7 places, que està actualment a República Argentina - Plaça Sant Idelfons de Cornellà de Llobregat, la traslladem a la Ctra. de Sant Joan Despí, parada tram FontSanta Fatjó de Cornellà del Llobregat. PREGUEM NO TINGUIN BICICLETES APARCADES EL DIA 16/04/2014. GRÀCIES.

Estacions no operatives a partir del 10 de març

Us informem que l'estació 85, ubicada al C/ Riu Llobregat amb Riu Xúquer i l’estació 79, ubicada a Av. Verge de la Montserrat amb Moreres, ambdues en el Prat del Llobregat, deixaran de ser operatives a partir del 10 de Març del 2014. Lamentem les molèsties que aquest fet els pugui ocasionar.

REGISTRE ACTIVAT DE NOU AL WEB

07/01/2014 Us informem que l’accés al registre de clients ha estat restaurat. Ja poden entrar amb el seu nom d’usuari o bé donar-se d’alta al servei pel nostre web. Les tasques de manteniment i de seguretat del web han estat efectuades de manera satisfactòria.