Notícies

Notícies

Description of the blog

Premis Ciutadà Bicibox de l'any 2017 / 14/03/2018

Premis Ciutadà Bicibox 2017.

Després de la presentació de resultats, es va celebrar el lliurament dels Premis Ciutadà Bicibox de l'any, en l'acte anual de reconeixement als usuaris de Bicibox més actius del 2017 de cada municipi metropolità i també es va lliurar el carnet a la usuària nÚmero 10.000 del servei Bicibox.

Els premis Ciutadà Bicibox de l'any consten d'un total de 21 guardons, classificats en dues categories: 19 premis van reconèixer l'usuari de Bicibox més freqüent de cada municipi metropolità on està implantat el servei, amb un val per un sopar per a dues persones en un restaurant bikefriendly. Els altres dos guardons, amb una nit d'hotel bikefriendly, van ser per tenir un reconeixement a l'usuari i a la usuària amb més usos de Bicibox de tota la metròpolis.

La cerimònia, celebrada al Centre Cultural Mercè Rodoreda, a Sant Joan DespÍ, va ser presidida pel vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB, Antoni Poveda. 'La bici és una peça més per aconseguir una mobilitat més sostenible i reduir els vehicles privats més contaminants'.  

FONT: AMB Movilitat

Aqui us deixem algunes imatges l'esdeveniment:

 




















Comments are closed.