Notícies

Notícies

Description of the blog

El Biciregistro de la RCxB Segueix Creixent | 13/01/2016

El Biciregistro de la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta continua creixent, en les Últimes setmanes han signat la seva adhesió a aquest servei les següents ciutats: Alagón, Fuenlabrada, Gavà i Castelldefels, aquestes dues Últimes el realitzen a través de l'àrea Metropolitana de Barcelona (AMB ). Per registrar la teva bicicleta si vius en alguna d'aquestes ciutats, hauràs de trobar el teu validador i seguir els passos indicats al web.

 On validar el registre de la bicicleta?

Fuenlabrada
Alagón
Gavà
Castelldefels


Amb aquestes incorporacions, ja són 35 els municipis del paÍs en què està implantat el sistema i està previst que continuï el creixement en breu. El Biciregistro s'ha convertit en un sistema de provada eficàcia enfront del robatori, un dels problemes que més preocupa els propietaris de bicicletes a les nostres ciutats segons l'Últim Baròmetre de la Bicicleta 2015, estudi finançat Íntegrament per la Xarxa de Ciutats per la Bicicelta . La seva capacitat de dissuasió s'uneix a la funció de recuperació, multiplicant l'efectivitat del mateix.

El Biciregistro el sistema informatiu nacional de registre de bicicletes Propietat de la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta que Compta amb la participació de la Direcció General de Trànsit (DGT) i Ajuntaments.

(Font: ciudadesporlabicicleta)

RCxB

RCxB



Comments are closed.