BiciBox

Agenda i activitats

Noticia Bicibox
Festa de la Bici - Bicicletada 2018 - Barcelona.

La Bicicletada és una pedalada oberta a tothom amb un recorregut cèntric de 12 quilòmetres.

El diumenge 15 d’abril, a les 09.00 hores (una hora abans del que estava previst), començarà la Bicicletada 2018 al carrer d’Aragó amb Roger de Flor.

Es tracta d’una pedalada popular oberta a tota la ciutadania que dona inici a la Festa de la Bicicleta que se celebra el mateix dia al passeig de Lluís Companys.

El recorregut serà de 12 quilòmetres i transcorrerà pel carrer d’Aragó, la plaça d’Espanya, l’avinguda del Paral·lel, el carrer de Floridablanca, la ronda de Sant Antoni, la plaça de la Universitat, el carrer de Pelai, la plaça de Catalunya, el carrer de Fontanella, la plaça d’Urquinaona, el carrer de Trafalgar, el passeig de Lluís Companys, el carrer del Comerç, els passejos de Picasso i de Pujades, els carrers de la Marina, de Pallars, de Badajoz, dels Almogàvers i de Roger de Flor, l’avinguda de Vilanova i els passejos de Sant Joan i de Lluís Companys, que serà la fi del recorregut.

Hi haurà un servei de bicicletes adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.

Us convidem a visitar-nos en l’estand de l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona), on entre d’altres, us podreu informar que és i com funciona el servei.

També podreu gaudir d’un diumenge, ple d’activitats per compartir amb la família: tallers de formació mecànica, circuit d'educació viària per infants, entre d’altres, circuit viari infantil amb bicicleta, decoració d’alforges, entre d’altres.


Esdeveniment dia 15 d’abril de 2018 –  Festa de la Bici - Bicicletada 2018 - Barcelona
Adreça: Passeig Lluís Companys de Barcelona (Arc de Triomf).. 
Horari esdeveniment: De 09.30 h a 14.30 h

Més informació: http://ajuntament.barcelona.cat/bicicleta


Passeig dels Ferrocarrils Catalans, 144
08940 - Cornellà de Llobregat
Tel. 93 480 15 59
info@bicibox.cat