Notícies

Notícies

Description of the blog

Nova APP 'AMB Mobilitat' / 13/03/2017

L'AMB fa evolucionar la seva app de mobilitat amb noves funcionalitats

L'app de mobilitat de l'AMB AMBTempsbus evoluciona i, sota el nou nom d'AMB Mobilitat, l'aplicació posa, ara més que mai, tot el sistema metropolità de transports i totes les opcions de mobilitat metropolitana al mòbil de l'usuari. En col·laboració amb AMB Informació, s'han introduït novetats que converteixen l'app en una eina encara més útil i pràctica per al ciutadà, amb una visió 360 graus de la mobilitat metropolitana. Paral·lelament, per donar a conèixer aquest canvi als actuals usuaris i captar-ne de nous, l'AMB ha engegat una acció de comunicació de proximitat.

Noves funcionalitats
L'app AMB Mobilitat integra, amb la nova versió, el Google Maps (router de Google), que permet a l'usuari cercar la seva ruta o itinerari d'un punt A a un punt B, per obtenir el millor recorregut en transport públic, amb la possibilitat de combinar al més eficaçment possible diferents mitjans de transport o escollir quin es vol fer servir.

També integra, amb la nova versió, la xarxa del Bicibox, l'aparcament segur de l'AMB per a bicicletes privades, i tota la xarxa pedalable metropolitana, incloent-hi la de Barcelona. Això facilitarà a l'usuari l'intercanvi modal amb la bicicleta privada i el transport públic, un bon tàndem per promoure el canvi d'hàbits cap a una mobilitat més neta i sostenible.  Properament, s'hi incorporaran també les estacions del Bicing de la capital catalana.

Finalment, la darrera novetat que introdueix l'app AMB Mobilitat és la missatgeria automàtica, per informar d'avisos importants, com poden ser els casos d'episodis de contaminació atmosfèrica i alteracions greus del servei. Aquests missatges arribaran al telèfon mòbil independentment de si l'usuari té oberta l'aplicació o no. Aquest servei s'activarà per als usuaris que ho desitgin.

Fins al canvi de nom, AMBTempsbus, igual que la resta d'apps de l'AMB, ha continuat guanyant en ús dia a dia, amb més de 400.000 descàrregues. Actualment compta amb 122.319 usuaris i 308.637 descàrregues en la seva versió Android i 7.716 usuaris i 112.000 descàrregues en la versió iOS. Pel que fa al nombre de consultes diàries, les xifres oscil·len entre 298.000 i 300.000.

Nou centre AMB Informació
A finals de l'any 2016, l'empresa d'informació del transport públic de l'AMB, CETRAMSA, va passar a denominar-se AMB INFORMACIÓ I SERVEIS SA, amb el clar objectiu de ser, a mitjà i llarg termini, el nou centre d'informació de la mobilitat metropolitana, així com l'empresa d'informació i atenció al ciutadà de totes les competències relacionades amb l'AMB. Amb aquesta transformació, també s'ha canviat la seu del servei, que fins a finals d'any es localitzava a Glòries i ara s'ubica al número 33 de la Via Laietana.

Font: AMB Movilitat 
Comments are closed.