Notícies

Notícies

Description of the blog

Bicibox y Metro.jpg

Bicibox a la xarxa de metro

Aparca la teva bicicleta d’una manera còmoda i segura a les estacions Bicibox i agafa el metro.

Si et fas usuari de Bicibox ara ja pots deixar aparcada la teva bicicleta a l'estació de manera segura i viatjar en metro. Aquest sistema, creat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), funciona mitjançant el registre previ dels usuaris i de les seves bicicletes. Aquest registre dóna dret a estacionar gratuïtament la teva bicicleta, en qualsevol dels aparcaments de la xarxa, per un temps màxim de 48 hores consecutives els dies laborables i per un temps màxim de 72 hores en el cas d’estacionaments que es realitzin incloent dies del cap de setmana. Aquestes limitacions s’han establert per facilitar la rotació d’usuaris. Informa't de com registrar-te al web de Bicibox .

Recorda que també pots viatjar amb metro amb la teva bicicleta en determinats dies i franges horàries. Consulta la normativa d'accés de bicicletes als transports de TMB .

AMB i TMB treballem plegats per aconseguir una ciutat més sostenible i més respectuosa amb l’entorn mitjançant una gestió eficient per satisfer les expectatives dels ciutadans. Amb l'objectiu de fomentar la intermodalitat entre l'ús de la bicicleta i el transport públic s'han instal·lat estacions d'aparcament de bicicletes Bicibox en els accessos d'algunes estacions de metro. També està previst obrir aparcaments de bicicletes a l’interior de les estacions Badalona Pompeu Fabra (L2), Mercabarna (L9 Sud) i Parc Logístic (L9 Sud).

Trobaràs estacions de Bicibox en els accessos de les següents estacions:

Línia 1:

Línia 5:

Línia 9 Sud:

Línia 10 Sud:Comments are closed.