Notícies

Notícies

Description of the blog

3a Jornada - 5è Campionat Ciclisme Escolar Baix Llobregat / 02/04/2017

5è Campionat Ciclisme Escolar Baix Llobregat. - 3a CURSA
Lloc: Sant Boi de Llobregat

El proper diumenge, 2 d'abril de 2017, tindrà lloc al Parc Ciclista Can Dubler de Sant Boi (Carrer MÚrcia/Carrer Dr. Josep Castells) una jornada de ciclisme escolar adreçada als nens i nenes en aquesta edat d'Educació Primària a la qual us volem convidar a prendre part des del Club Ciclista Sant Boi qui compta amb el suport del Consell Esportiu del Baix Llobregat i l'Ajuntament de Sant Boi.

Les inscripcions presencials es realitzaran de 9.30 a 10.30 h al mateix circuit, i les proves començaran a les 11 h per categories d'edat. Es permet una prova gratuïta en el conjunt de les 5 jornades de què consta aquest Campionat Escolar, és a dir que els nens i nenes de Sant Boi que hi vulguin participar i no ho hagin fet ni a Sant Joan DespÍ (5/3/2017) ni a Esparreguera (26/3/2017), ho podran fer de manera completament gratuïta a Sant Boi.

Aquest Circuit de Ciclisme Escolar realitzat a diversos Parcs Ciclistes de la comarca consisteix en diferents trobades de ciclisme en les que els nens/es poden gaudir de la conducció de la bicicleta en les diferents proves que es realitzen.

Esta inclòs dins de les activitats de Jocs Escolars del Consell Esportiu del Baix Llobregat, i organitzada per experts dels diferents Club Ciclistes del Baix Llobregat que hi prenen part i el suport dels ajuntaments corresponents. 

Confiem que aquesta proposta sigui ben acollida a la vostra escola i restem a l'espera de poder comptar amb una bona representació dels vostres nens i nenes en aquesta jornada lÚdica-esportiva.

Per a qualsevol informació addicional podeu visitar la pàgina web http://cebllob.org/?page_id=3165 o contactar a jruiz@ccsantboi.com.
Font: Ciclisme.cat 

A www.parcciclistallobregat.cat podreu trobar més informació i consultar el reglament, les classificacions i les dates de les properes curses.


REGLAMENT

CALENDARI:
1a Jornada: Diumenge 5 de març de 2017, a les 11h (Parc Ciclista Llobregat)
2a Jornada: Diumenge 26 de març de 2017, a les 11h (Esparreguera)
3a Jornada: Diumenge 2 d'abril de 2017, a les 11h (Parc Ciclista Sant Boi)
4a Jornada: Diumenge 7 de maig de 2017, a les 11h (Parc Ciclista Llobregat)
5a Jornada: Diumenge 28 de maig de 2017, a les 11h (Parc Ciclista Llobregat)

(Font: http://www.ccsjd.org/cursa_popular.html)




Comments are closed.