BiciBox

AJUDA REGISTRE BICICLETA

Per finalitzar el procés d’alta i començar a utilitzar el servei és necessari que registreu la vostre bicicleta al sistema. Podeu seguir les següents indicacions:


1. Entreu a la pàgina web www.bicibox.catAccediu al vostre compte personal escrivint el vostre Codi d’usuari i contrasenya.


Un cop hagueu introduït aquestes dades premeu sobre “Inici de sessió”.


2. Feu "Clic" damunt l’opció “Registre de bicicletes” tal i com apareix a la imatge.3. Empleneu les dades corresponents a la vostra bicicleta i vinculeu una fotografia i els documents acreditatius que tingueu (escanejats o digitalitzats).És obligatori omplir tots els camps amb les següents recomanacions:


- Any de compra: Any real de compra de la bicicleta.
- Primerà o segona mà: Indicar si és de primera mà o no.
- El número de bastidor de la bicicleta: Normalment es troba gravat a l'eix pedalier de la bicicleta, també en alguns models es pot trobar a la part frontal gravada en el manillar. En models molt antics no hi ha número de bastidor, recomanem posar que no en té.
- Fabricant i model: Anotar Fabricant i Model
- Color: Anotar Color o Colors de la bicicleta
- Descripció: Introduïr una descripció ben detallada de la bicicleta.
- Preu de compra de la bicicleta: Preu de la compra de la bicicleta més els accesoris que siguin fixes (com per exemple un seient nou, el porta bidó, ...)
- Fotografia (jpg): Fotografia real de la bicicleta amb un pes no superior a 1 Megabyte. (No s'accepten fotos de catàleg)
- Recomanable documents acreditatius: Factura, tiquet de compra,...

Recordem que l'assegurança només cobreix un impor màxim de 1000 €. Consultin les condicions d'ús per a més informació.


La validació de la bicicleta és imprescindible per activar el servei. Les dades introduïdes seran validades aproximadament en les properes 48h.


Si no fos així, poseu-vos en contacte amb l’oficina d’Atenció a l'Usuari de Bicibox a info@bicibox.cat  o bé trucant de dilluns a divendres de 7 a 22 hores al número de telèfon 93 480 15 59.

Passeig dels Ferrocarrils Catalans, 144
08940 - Cornellà de Llobregat
Tel. 93 480 15 59
info@bicibox.cat