BiciBox

Agenda i activitats

Noticia Bicibox

1ª Fira Comercial Barri Centre - Cornellà de Llobregat.

aquest dissabte 02 de juny, a les 10.00 hores, Bicibox serà present a la 1ª Fira Comercial Barri Centre - Cornellà de Llobregat.

El proper 2 de juny, amb l’impuls de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, l’Area Metropolitana de Barcelona, i les entitats ciutadanes volem celebrar la 1ª Fira Comercial Barri Centre Passeig dels Ferrocarrils Catalans amb Passatge Transformador. La festa se celebrarà a partir de les 11:00 fins a les 16:00 hores i podreu gaudir de moltes activitats i jocs adreçats a totes les edats. Prepareu-vos per gaudir d’una jornada en família mentre fem jocs i tallers. Us hi esperem!.

Aquest esdeveniment consisteix en una zona comercial amb carpes dels comerciants del barri. Entre d’altres, trobareu un escenari, on es realitzaran actuacions esportives i culturals. A la zona lúdica trobareu l’estand de Bicibox, on podreu informar-vos en què consisteix el servei i podeu tramitar l’alta. També trobareu un circuit per a Karts i bicicletes a pedals, així com un petit camp de futbol, les activitats són gratuïtes i destinades a la canalla.

Us convidem a visitar-nos en el nostre estand. Podreu informar-vos de què és i com funciona el servei, també podreu provar les bicicletes elèctriques. Els assistents, majors de 12 anys, que estiguin interessats podran donar-se d’alta l’estand. Per poder fer les actes efectives és necessari que vinguin amb el DNI, targeta bancària i la bicicleta perquè l’alta sigui efectiva. Les primeres 30 persones que es donin d’alta a l’estand, amb el registre de la bici inclòs, se’ls hi farà entrega d’un obsequi.

Esdeveniment: dia 02 de juny de 2018 –  1ª Fira Comercial Barri Centre, Cornellà de Llobregat
Adreça: Passeig dels Ferrocarrils Catalans amb Passatge Transformador a Cornellà de Llobregat.
Horari esdeveniment: De 10.00 h a 14.00 h

Podeu consultar el programa d'activitats previstes a: https://goo.gl/U32Ye9


Passeig dels Ferrocarrils Catalans, 144
08940 - Cornellà de Llobregat
Tel. 93 480 15 59
info@bicibox.cat