BiciBox

Donar-se d'alta - Pas 1 de 3: Nom d'usuari i dades bancàries


Per iniciar el procés d'alta a Bicibox, primer de tot ha de proporcionar un nom d'usuari i les dades de la targeta bancària que s'associarà al servei Bicibox. Com que l'alta és gratuïta, es farà una simulació de pagament de 0,00 € a través de la passarel·la de l'entitat bancària. Futurament s'utilitzaran les seves dades per qualsevol càrrec que generi el seu ús al servei Bicibox (pot consultar les tarifes a [Informació general - Tarifes]).

Us recomanem que abans de tramitar l'alta, us assegureu que teniu totes les dades necessàries per registrar la vostra bicicleta. És obligatori omplir tots els camps amb les següents recomanacions:

Any de compra:Any real de compra de la bicicleta.
Primerà o segona mà:Indicar si és de primera mà o no.
El número de bastidor de la bicicleta:Normalment es troba gravat a l'eix pedalier de la bicicleta, també en alguns models es pot trobar a la part frontal gravada en el manillar. En models molt antics no hi ha número de bastidor, recomanem posar que no en té.
Fabricant i model:Anotar Fabricant i Model
Color:Anotar Color o Colors de la bicicleta.
Descripció:Introduir una descripció ben detallada de la bicicleta.
Preu de compra de la bicicleta:Preu de la compra de la bicicleta més els accessoris que siguin fixes (com per exemple un seient nou, el porta bidó, ...)
Fotografia (jpg):Fotografia real de la bicicleta amb un pes no superior a 1 Megabyte. (No s'accepten fotos de catàleg)
Recomanable documents acreditatius:Factura, tiquet de compra,...


 Les vostres dades personals s’incorporaran en els fitxers automatitzats de Bicibox únicament per a la resolució d’aquesta tramitació. En compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant sol·licitud expressa adreçada a les oficines de Bicibox o al web www.bicibox.cat.

Bicibox
  

Passeig dels Ferrocarrils Catalans, 144
08940 - Cornellà de Llobregat
Tel. 93 480 15 59
info@bicibox.cat